maanantai 24. kesäkuuta 2019

Kuka on blogini 200 000. lukija?

Hupsistakeikkaa! Kesken vilkkaimpien muuttohulinoiden tajusin, että blogissani napsahtaa aivan piakkoin 200 000 sivunäytön raja rikki! Vau! On kyllä mahtava juttu, että teitä on lukijoita pysynyt edelleen tällä blogitaipaleellani mukana, vaikka postaustahtini on hidastunut alkuvuosistaan huomattavasti. Mutta sitten pitemmittä kirjoituksitta asiaan:

Ribs & Coke -blogin jo aiemmin hauskaksi havaittua lukija-arvontaa kunnioittaen pistän jälleen pienen leikkimielisen arvonnan pystyyn. Arvonnan voittaa se lukija, jonka kohdalla 200 000 sivunäytön rajapyykki täyttyy. Te, jotka luette blogiani mobiiliversiona, ette tuota sivunäyttölaskuria blogin mobiiliversiossa heti näe. Saatte sen kuitenkin halutessanne esiin klikkaamalla postaussivun alareunasta tekstiä 'Näytä internetversio' ja näin pääsette kokeilemaan onnettaren suosiollisuutta tekin. 

Jos siis 200 000 täyttyy juuri Sinun kohdallasi, niin olepas ystävällinen ja ota minuun yhteyttä sen jälkeen. Voit laittaa minulle sähköpostia, ottaa yhteyttä Facebookin kautta tai kirjoittaa onnenpotkustasi vaikkapa blogin kommenttikenttään. Sumplitaan sitten osoitetiedot ei julkisella foorumilla. Halutessasi voit ottaa tasalukemasta kuvan tai kuvakaappauksen, mutta se ei ole suinkaan pakollista.
Julkaistessani tämän kirjoituksen blogini laskurissa paukkui jo yllä oleva luku. Aivan kohta menee siis 200 000 raja rikki, aika uskomatonta! 

Ja millainen palkinto voittajaa sitten odottaakaan? Aivan kuten 100 000. lukijan palkitsemisenkin kohdalla, lopullinen palkinto määräytyy lukijan asuinmaan mukaan. Jos lukija asuu Suomessa, sisältää palkintopaketti jotakin amerikkalaista ja jos taas lukija asuu ulkomailla, tulee paketti kenties sisältämään myös jotakin suomalaista. Hi hii. Tässähän saan jälleen itsekin jännityksen pintaan, kenelle palkinto napsahtaakaan. Viimeksi palkintopaketti lähti Timolle Minneapolikseen. Nyt laitan peukut tiukasti pystyyn, että myös 200 000. lukija löytyisi. Lopuksi vielä iso kiitos kaikille teille lukijoilleni! On aika sanoa taas hetkeksi hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa! 

PS. Jos kohdallesi osuu sivunäyttö lukemalla 200 001, niin olepas valppaana sinäkin. Jos 200 000. lukijaa ei löydy, saa 200 001. lukija lohdutuspalkinnon. 

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. No pahus tosiaan! Huti meni. Jospa 300 000. lukijan kohdalla sitten tärppäisi, jos siis sellainen päivä tässä blogissa joskus koittaa. ;-)

      Poista