tiistai 15. elokuuta 2017

Palkinto 100 000. lukijalleni

Piakkoin blogissani pääsee käymään niin, että 100 000 sivunäytön rajapyykki menee rikki! Wautsi! En suoraan sanoen mitään tällaista osannut odottaakaan, kun blogiani syksyllä 2014 aloitin rustaamaan. Minulle tämä on siis yllättävä ja iso virstanpylväs ja sen kunniaksi ajattelin palkita lukijan, jonka kohdalla tuo tasalukema 100 000 sivunäytöissä napsahtaa. Sivunäyttöjen laskuri näkyy tuolla blogitekstin oikealla puolella.

Jos siis 100 000 täyttyy juuri Sinun kohdallasi, niin olepas ystävällinen ja ota minuun yhteyttä sen jälkeen. Voit laittaa minulle sähköpostia, ottaa yhteyttä Facebookin kautta tai kirjoittaa onnenpotkustasi vaikkapa blogin kommenttikenttään. Sumplitaan sitten osoitetiedot ei julkisella foorumilla. Halutessasi voit ottaa tasalukemasta kuvan tai kuvakaappauksen, mutta se ei ole suinkaan pakollista. 

Ja millainen palkinto 100 000. lukijaa sitten odottaakaan? Kaikkea en tietenkään paljasta, mutta luvassa on pientä herkuttelua. Palkinnon tarkka sisältö määräytyy vasta siinä vaiheessa, kun selviää onko tämä 100 000. lukija Suomessa asuva vaiko ulkosuomalainen. Ja hei, mikään niin arvokas palkinto ei ole kyseessä, että kannattaisi alkaa sormi krampissa klikuttelemaan sivunäyttöjä jo tässä vaiheessa, kun laskuri porskuttaa vasta 96 000 hujakoilla! :-D

Aikaa rajapyykin ylitykseen siis vielä on. Jos nyt kuitenkin sattuu käymään niin, että tuo tasalukema pyörähtää blogini laskurissa jonkun satunnaisen lukijan kohdalla, sellaisen, joka ei tästä palkinnosta tiedä, niin otan tähän leikkimieliseen arvontaan mukaan myös lohdutuspalkinnon. Eli myös 100 001. lukija saa pienen palkinnon. Hi hii, ainakin minua jo jännittää kuinka tässä tulee käymään ja kenelle palkinto tai palkinnot pompsahtavat!
Tunnelmakuvaa Etelä-Kaliforniasta. Ja tosiaan, tämä on sitten vain tunnelmakuva. Tässä ei siis vihjaista, että palkinnoksi olisi tulossa tuota kuvan mukaista jeeppiä tai ruosteista dinosaurusta. :-D

Että ei kai tässä voi kun kiittää teitä niin alusta asti linjoilla pysyneitä kuin uusiakin lukijoitani. Teitä kaikkia, jotka olette Ribs & Coke -kelkan mukaan lähteneet! Kiitos! 

Nyt sanon teille taas hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

PS. Ilmeisesti vastaavaa, blogin sivunäyttöjen lukumäärään perustuvaa arvontaa blogimaailmassa ei aikaisemmin ole ollut, joten saatoinpa sattumalta keksiä jotakin aivan uutta pistäessäni tämän leikkimielisen arvonnan pystyyn. Jos joku toinen bloggaaja haluaa käyttää samaa hauskaa tapaa, olisi mukava, jos tämä alkuperäisen arvontaidean esittänyt blogini mainittaisiin. :-) 

6 kommenttia:

 1. Onpas hauska kilpailu. En muista vielä vastaavaan törmänneeni :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos tykkäät! En tiedä muista, mutta minua ainakin ihan jännittää tämä, että kuinka käy. Että ainakin bloggaajalla itsellään on hauskaa ja jännää tämän tiimoilta. :-D

   Poista
 2. Täytyy pitää sivut auki 24 tuntia! Mutta, asiaan, on todella kivaa kirjoittajasta huomata, että lukijoita käy. Vaikka ei edes korkeilla lukemilla. Hauskat jatkot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja aina on tosi kiva saada kommenttejakin lukijoilta. Eli kiitos kommentistasi! Jospa sattuisi arpaonni suosimaan! ;-)

   Poista
 3. Jos haluaisi pelittää systeemiä, ja ois liikaa aikaa, vois refreshata sivua muutaman tuhat kertaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh ja sitten olis jännetuppitulehdus tai muu vaiva kaupan päälle! Ehkä ei kannata lähteä tuolle linjalle kuitenkaan. :-D Mun oman koneen klikkaukset ei nosta laskurin lukemaa eli olen jäävi.

   Poista