tiistai 14. huhtikuuta 2015

Dan Aykroydin viinakauppakiertue

Nyt kun edellisessä postauksessani kaksi oletettavasti maailman kuuluisinta autotallin ovea pääsivät mukaan blogiini, voinen ottaa mukaan myös muita julkkiksia, heh heh. Saanko esitellä seuraavaksi: Dan Aykroyd! 


Kanta-asiakkuus kannattaa


Viime viikolla pääsi ukkokultani jälleen kerran hihhuloimaan, kuinka kannattaa olla paikallisen viinakauppa BevMo!:n kanta-asiakas. Hän sai nimittäin tiedotteen, että näyttelijä Dan Aykroyd tekee viinakauppakiertueen ja on jakamassa nimikirjoituksia vodkapullojen kylkeen. Siis että mitä? Herra, joka näytteli -80-luvulla kulttimaineeseen nousseissa elokuvissa kuten The Blues Brothers ja Ghost Busters, jakaa nyt nimmareita viinakaupoissa! Oh. My. God. Onkohan nyt lähtenyt Danin ura rajuun laskuun?
Rekvisiittaa The Blues Brothers -henkeen BevMo!:n pihassa.

Tarkempi tutkiskelu kuitenkin paljastaa, että Mr. Aykroyd on lähtenyt itse vodkabisnekseen mukaan. Netin tietolähteiden mukaan kuvio oli saanut alkunsa siitä, että herra oli alkanut etsiä mahdollisimman puhdasta, lisäaineetonta vodkaa. Kun sellaista ei löytynyt, päätti Aykroyd rueta valmistuttamaan sitä itse. Puhtaiden vesilähteiden vuoksi vodkan valmistuspaikaksi valikoitui Kanada ja juoma lanseerattiin markkinoille vuonna 2008. Tuote on siis täysin lisäaineetonta, kristallinkirkasta. Niinpä tuotteen nimi Crystal Head sopii sille mielestäni oikein hyvin.

Akuutissa rahapulassa tai nopeiden myyntivoittojen toivossa Aykroyd ei ainakaan tainnut bisnekseen mukaan lähteä, sillä pelkästään pullon valmistamiseen käytettyä laadukasta lasia oli etsitty parin vuoden ajan. Lopulta sellainen löytyi Milanosta, jossa pääkallon muotoiset pullot tätä nykyä valmistetaan. Hmm, onkohan Suomen Iittala saanut yhteydenottoa aikoinaan? Ja jos on, niin miksi hävisimme kisan italialaisille?

Herra Aykroyd tuli kiertueellaan myös meitä melko lähellä sijaitsevaan BevMo!-liikkeeseen. Ja arvatkaapas! Kovana The Blues Brothers -leffafanina ukkokulta tietenkin suuntasi kyseisenä päivänä kyseiseen BevMo!-kauppaan ja olisin pöngennyt mukaan varmasti minäkin, ellen olisi ollut siinä pahuksen vatsataudissa. No, oli sinne päättänyt tulla pari muutakin enemmän tai vähemmän janoista fania, kuten alla oleva kuva BevMo!:n pihasta osoittaa.


Nimmareiden kirjoitusaika oli klo 14-16. Näyttelijä otti vastaan kaikki klo 16 mennessä jonoon tulleet.

Ukkokultani sinnikkyys pitkässä jonossa palkittiin ja hän pääsi kuin pääsikin paiskaaman kättä herra Aykroydin kanssa. Yhteiskuvaa näyttelijän kanssa en tähän liitä, mutta todistusaineistona tapahtumasta meillä on nyt Danin allekirjoittama pullo kotona.
Crystal Head. Pullon yläosassa Danin nimmarit.
Juoma on valittu Rolling Stonesin 50-vuotisjuhlakiertueen viralliseksi vodkaksi. Paketissa tulivat myös The Best of Rolling Stones -levy sekä kristallikorkki. Paketti kustansi 45 USD.Tässä vielä pari tunnelmakuvaa BevMo!:n sisältä ja itse herra Aykroydista. 
Täti taitaa fanittaa Dania.

Näin se Amerikka taas yllätti. Koskaan ei tiedä, kuka tulee viinakaupassakin vastaan ja sieltä voi saada vaikka julkkiksen nimikirjoituksen. 

Näihin kristallinkirkkaisiin tunnelmiin päätän tällä kertaa ja sanon hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti