tiistai 7. kesäkuuta 2016

Vaaleanpunaista unelmaa - 6,5 miljoonalla

Kun nämä asuntoasiat ovat nyt olleet pinnalla niin omassa elämässämme kuin täällä blogissanikin, niin tässä pikapostauksena pientä jatkumoa aiheeseen. 

Viime viikonloppuna Piilaaksoon oli säätiedotuksissa luvattu suorastaan tukalan kuumaa, joten lähdimme paahdetta karkuun Tyynenmeren rantaan. Niinpä vietimme ystäväporukalla lauantaipäivän Capitolassa. Tämä rantakaupunki sijaitsee noin 45 minuutin ajomatkan päässä meiltä lounaaseen, Santa Cruzista hiukan rantaviivaa alaspäin. Capitolan rannalla sijaitsee värikäs ja kuvauksellisen kaunis asuntorivistö. Tämä historiallinen alue on nimeltään Venetian Court, Venetsialaiskortteli.
Capitolan rantaa, taustalla ihanan värikkäät Venetsialaiskorttelin talot. Huomatkaa muuten kuvassa hengenpelastajan räpylät, jotka on aseteltu lähtövalmiuteen. :-)

Kun palasimme lounaalta laituriravintolasta, törmäsimmekin asuntoesittelykylttiin kulkiessamme näiden värikkäiden rivitaloasuntojen ohitse. Eipä muuta kuin sandaalit jaloista ovenpieleen ja myynnissä olevaa asuntoa pällistelemään. Kyseessä oli alla olevan kuvan vaaleanpunainen päätyasunto. 

Kaksikerroksisessa asunnossa olikin neliöitä enemmän kuin päältä uskoisi, makuuhuoneitakin oli kolme. Ja olihan asunnosta aivan uskomattoman hienot näköalat. Asunnon myyntihintaa ei tietenkään paljastettu muutoin, kuin kysymällä paikan päällä olevalta kiinteistövälittäjältä. 6,5 miljoonaa dollaria! Sen saimme vastaukseksi, kun asunnon hintaa tiedustelimme. Heh, emme jättäneet tarjousta. Mutta siinä sitä olisi jollekin kalifornialaista vaaleanpunaista unelmaa kerrakseen - 6,5 miljoonalla dollarilla!
Ainoa kahiseva tai rapiseva, joka asuntoesittelyssä vaihtoi omistajaa, oli tämä rantakassissani jo ryttyyn mennyt asuntoesite.

Hauska yksityiskohta asuntoesittelyssä oli muuten se, että tullessamme sisään oli kiinteistövälittäjä juuri mikrottanut itselleen asunnon keittiössä nuudeleita. Nautti nähtävästi lounaansa esittelyn aikana. Niin, ehkäpä ne pikanuudelitkin maistuvat paremmille, kun ne nautitaan 6,5 miljoonan rantahuvilassa Tyynenmeren aaltoja katsellen. ;-)

Tällä kertaa postaukseni on varsin lyhyt ja joudunkin päättämään kirjoitteluni tähän. Olen nimittäin kärsinyt tässä jo noin viikon verran viheliäisestä tenniskyynärpäästä ja myös tietokoneella kirjoittaminen tuottaa enemmän tai vähemmän tuskaa. Niinpä palailen taas uuden postauksen parissa, kunhan vaiva antaa myöten. Siihen asti sanon teille taas hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

1 kommentti:

  1. Wau mikä paikka! Onpa vaan pinkillä unelmalla hintaa tosiaan! :D

    VastaaPoista