lauantai 24. joulukuuta 2016

Joulukalenterini 24. luukku

Julkaisen Kaisan kalifornialaisen joulukalenterin 24. luukun kukan myös täällä blogini puolella, koska onhan se niin kertakaikkisen ihana! Kukka tulee tässä:
Tadaa!

Kyllä, kyseessä on mansikan kukinto, joulukuussa! Tuolla se naapurimme kasviplantaasilla komeilee ja ihan taivasalla, ilman kasvihuonetta. Olkoonkin tämä muistutuksena näin vuoden pimeimpänä aikana meille kaikille pohjoisella pallonpuoliskolla, että kesää kohti taas mennään ja pian leivotaan jälleen mansikkakakkuja uuden sadon mansikoista! Tämän ihanuuden myötä toivotan kaikille lukijoilleni oikein hyvää joulua!
Joulukalenterinpitäjällä alkoi olla ennen aattoa jännät paikat kalenteriin tarvittavien kukkien löytämiseksi. Parina peräkkäisenä yönä oli Piilaaksossakin nimittäin pakkasta ja tämä teki paikoin hallaa myös kukkiville kukille. 

Mutta hei kuulkaas, pidän blogini puolella pientä joulutaukoa, joten seuraava postaus on odotettavissa vasta ensi vuoden puolella. Toivon mukaan jaksatte pysyä linjoilla. Näin ollen toivotan teille jo nyt myös onnea uuteen tulevaan vuoteen 2017! Ja kiitos kaikille lukijoilleni tästä vuodesta. Ilman teitä ei olisi tätä blogiakaan. Tai no, olisin varmaan niin hullu, että kirjoittaisin, vaikkei kukaan lukisikaan. :-)

Nyt minun kuitenkin on aika ryhtyä mystisen Ikea-kinkun paistoon ja sitten on perinteitä kunnioittaen tietenkin katsottava myös ihana Lumiukko, kiitos YouTubelle tästä. Niinpä huikkaan teille nyt hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti