tiistai 14. maaliskuuta 2017

Suomi häämöttää

Elämä nakkelee. Välillä se nakkelee polullesi ruusun terälehtiä, välillä kapuloita rattaisiisi. Ja välillä se ottaa ja laittaa suunnitelmasi uusiksi. Ja silloin, kun muuttuneet suunnitelmat vaikuttavat siihen missä maanosassa ja millä aikavyöhykkeellä pistät pääsi tyynyyn, ei voitane puhua aivan minimaalisista suunnitelmanmuutoksista. 

Näin kävi nyt minulle. Olinhan joka tapauksessa suunnitellut meneväni Suomeen nyt kevättalvella, mutta aikataulutkin heittivät kuperkeikkaa ja nyt minulla on hankittuna Suomeen vain menolippu. Niinpä jälleen on tilanne, että vain kristallipallo tietää milloin saamme olla taas ukkokullan kanssa saman katon alla seuraavan kerran. Mistään kuolemanvakavasta ei onneksi ole kyse, mutta tapaus on kuitenkin laatuaan "eipä paljon naurata". En halua lähteä tilannetta blogini puolella avaamaan nyt kuitenkaan tämän enempää tässä vaiheessa. Myöhemmin voi tulla sille sopivampi hetki.

Miksi sitten kerron Suomeen lähdöstäni täällä blogini puolella? Siksi, että tilanne tullee varmaankin vaikuttamaan tulevien postausteni julkaisutiheyteen. Katsotaan, mihin rahkeet riittävät. Lisäksi kirjoittanen nuo seuraavat postaukset Suomesta. Luonnoksia Amerikka-aiheisista postauksista on toki odottamassa ja olen muutamiin niistä ottanut kuviakin valmiiksi.

Nyt minun on kuitenkin aika nauttia viimeisistä päivistäni Kaliforniassa tällä erää. Viime viikonloppuna pitikin käydä sanomassa leikkimieliset heipat niin San Franciscolle kuin Tyynenmeren auringonlaskullekin. Alla parit tunnelmapalat niistä:
Ja vain pari postausta takaperin kerroin teille kevään saapuneen Piilaaksoon. Nyt näyttäisikin sitten olevan jo kesä! Alla tämän viikon lämpötilaennusteet:
Nyt kun tuo sääkin näytti lämpenevän mukavasti, niin ehkäpä tässä ehtii vielä avaamaan grillikaudenkin joku ilta. Slurps! Näihin tunnelmiin päätän tällä kertaa ja sanon teille hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

8 kommenttia:

 1. Halipatsuippa sinullekin ja tuleviin päiviin ja tilanteeseen parasta mahdollista miten mennä voi. Toivottavasti taas kuulemme sinusta, mutta sitten, kun sinusta sille on sopiva hetki.

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi, ei muuta kun tsempit taas jännittävään elämänvaiheeseen. Ei ainakaan oo käänteitä puuttunut sun viime vuosissa. Niin monen elämän ongelma on se tylsyys ja yllätyksettömyys, mutta ei sun. Tsemppiä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon tsempeistä! Ja kyllä, yllätysmomentteja on mahtunut viime vuosiin aika monta, mutta se täytyy heti perään todeta, että kyllä tämä aika kuluttavaa on myös. Elämä kahden mantereen välillä, eikä aina aikatauluista tietoakaan... No, tuulta päin, ei auta muukaan!

   Poista
 3. No huh, sulla on käänteitä elämässä. Paljon voimia paluuseen ja kaikkeen siihen, mitä siihen nyt sitten liittyykään! Ja etäsuhteeseen myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti tsempeistä, kyllä ne tarpeeseen tulevat! Ja kuten tuossa edellisessä kommentissanikin mainitsin, että on tämä myös aika kuluttavaa, eli voimiakin kysytään! Kiitos.

   Poista
 4. Serkkusein! Miten sinua nyt noin viskotaan?? Tulisitko keväällä/kesällä Espoon suunnalle? Meille tervetullut muutamaksi yöksi ihmettelemään suomalaista "suurkaupunkia"! �� Jaxut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh, olipa yllätys saada viestiä blogini kautta juuri sinulta, serkkusein! :-) Joo, pientä riepottelua tässä nyt on luvassa. Kiitos kovasti kutsusta! Olisi kiva tulla. Juuri tällä hetkellä en kuitenkaan pysty vielä lupautumaan, enkä oikein edes suunnittelemaan tuonne asti. Katsellaan, kuunnellaan kevättä. Ja kiitos myös jaxuista!

   Poista