lauantai 3. helmikuuta 2018

Dog Span avajaiset

Viime postauksieni aiheet ovat olleet hiukan raskaampia, joten on korkea aika ottaa esiin vaihteeksi vähän kepeämpää settiä: taloyhtiömme Dog Span eli koirakylpylän avajaiset! 

Kenties muistatte, kuinka jo lokakuun postauksessani ihmettelin taloyhtiöömme rakenteilla olevaa koirakylpylää. Dog Spa, mikä ihme se sellainen oikein on? Nyt tämä mystinen koirakylpylä on valmistunut (vain kaksi kuukautta alkuperäistä aikatauluaan myöhässä, he heh). Ja koska lupasin koirakylpylän sen valmistuttua esitellä, niin minähän pönkesin heti avajaisiin tarkistamaan paikat ja ottamaan parit kuvat, räps, räps.
Viralliset avajaiset olivat arkipäivänä keskellä päivää kestäen yhden tunnin. Kuusi ensimmäistä karvakuonoa saivat tuollaiset herkkukassilliset pöydältä. Lisäksi koirille oli tarjolla vettä sekä koirakeksejä. Suomalaisena sitä odotti, että meille ihmisille olisi ollut edes kahvia! Ei ollut. Nämä olivat nyt selvästi koirien pirskeet. ;-)

Nähtävästi taloyhtiömme keskusrakennuksessa on todella ollut hukkaneliöitä, sillä rakennuksen päädystä lohkaistu osuus koirakylpylän käyttöön oli yllättävän iso, ainakin 25 neliömetrin kokoinen! Tiloissa oli ensinnäkin ruhtinaalliset suihkuttelutilat. Nehän olivat modernimmat kuin meillä asuinhuoneistossamme! 
Kaksi suihkupaikkaa ja apujakkarat. Sivuseinällä oli tarjolla myös pesuessut.


Märkätilojen lisäksi oli kaksi "puudelointipöytää". Nuo laitteet näyttävät minusta lähinnä imureille, mutta kai niillä turkkeja jotenkin kuivataan ja/tai muotoillaan. 

Minun piipahtaessa avajaisissa paikalla oli yksi koiranomistaja kahden karvakorvan kanssa. Sain heidät yhteiskuvaan taloyhtiön leasing centerin likkojen kanssa:
Tuo koiranomistaja puhui muuten erittäin voimakkaalla brittiaksentilla ja kylläpä siihen kiinnittikin huomiota. Olen kuullut brittiaksenttia täällä tosi harvoin, kaikkia muita aksentteja kyllä piisaa.

Voin siis todeta, että tällä hetkellä taloyhtiössämme koiria taidetaan hemmotella paremmin kuin meitä ihmisiä, hi hii. 

Tällaisia tunnelmia tällä kertaa. Huomenna täällä on luvassa Super Bowl -huumaa. Nyt on kuitenkin aika sanoa taas hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

4 kommenttia:

 1. ovat "hieman" tehokkaampia "hiustenkuivaajia" ...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaukseni ei siis mennyt pahastikaan pieleen. :-) Kiitos infosta.

   Poista
 2. Onko tämä sellainen itsepalvelu pesula vai onko siellä työntekijöitä ? Olen molempia nähnyt ja vaikuttaa ihan koira ystävälliseltä alueelta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsepalvelupaikka on, taloyhtiön asukkaiden käytössä ainoastaan. Ja täällä kyllä tykätään lemmikeistä, niin meidän taloyhtiössä kuin yleisestikin. :-)

   Poista