tiistai 2. kesäkuuta 2015

Koko Kalifornian kuumin juttu just nyt!

Mistä Kalifornian Suomi-kansa nyt kohisee? Mikä on kaikkien huulilla? Mikä aiheuttaa ne Piilaaksonkin suomalaiskodeista kuullut riemun kiljahdukset? Mistä kaikki puhuvat? Tai mistä ainakin kaikki suomalaiset puhuvat? Tai ainakin kaikki suomalaisnaiset?

No siitä, että Ikea tuo valikoimiinsa irtokarkkimyynnin! Kuvitelkaa! Luvassa on ainakin Liitulakuja, Noitapillejä ja Mesimarjoja. Siis niitä samoja, joita tykkäämme Suomessakin mutustella. Iiks ja jee!

Etelä-Kalifornia, Los Angelesin seutu ja San Diego, ovat jo saaneet omansa, ja nyt täällä Pohjois-Kaliforniassa odotetaan kielet pitkällä, vedet suuhun jo herahtaneina, milloin karkit rantautuvat meillekin. Malttamattomimmat ovat jo käyneet kyselemässä pohjoisen Kalifornian Ikeoista karkkien saapumisajankohtaa. Facebook-ryhmistä saatujen tietojen mukaan ainakin Emeryvillen ja Sacramenton myymälät on udeltu ja arvioitu karkkipäivä koittaa Emeryvillessa heinäkuun ja Sacramentossa elokuun alussa. Meitä lähinnä sijaitsevassa, Palo Alton Ikeassa ei ainakaan vielä tänään irtonameja näkynyt. Vielä on siis minunkin odotettava kuin kuuta nousevaa.
Palo Alton Ikean karkki- ja pullavalikoimaa tänään 2. kesäkuuta.

Suomi-naiset ovat siis täällä jatkossa yhtä hymyä. Ja miksei toki miehetkin, mutta Facebook-ryhmissä nämä uutiset keräsivät nopeasti läjäpäin tykkäyksiä nimenomaan naisten taholta. Kumma juttu. ;-) 
Tältä suomalaisnaiset jatkossa täällä näyttävät. Ehkä jatkossa ei tarvitse enää edes tuota huulipunaa, kun voi antaa Mesimarja-karkkien värjätä huulensa. :-D

Ingvar, The Super Idol


Kyllä nyt Ingvar Kamprad (tai ainakin hänen tuote- ja markkinointiosastonsa) nostaa itsensä jos nyt ei aivan Ukko Ylijumalan asemaan, niin ainakin superidoliksi. Keltainen lehdistö voisi repiä tästä vaikka otsikon: "Ingvar saa Kalifornian suomalaisnaiset polvilleen." Hi hii. Oletan nimittäin, että irtokarkkihylly tulee olemaan samanlainen kuin Suomessa ja Ruotsissakin on totuttu näkemään ja mikäli ne Liitulakut nyt sattuvat olemaan siellä alimmalla hyllyllä, niin kyllähän minä tyttö polvilleni laskeudun ja lakuja pussiini kahmin.
I love Ingvar. I love Ikea! Karkkien hinta tulee olemaan 7,99 USD/pauna.

Harva asia on villiinnyttänyt niin porukkaa Kalifornian ja Piilaakson suomalaisten Facebook-ryhmissä kuin tämä uutinen. Niinpä tämä megauutinen pitää raportoida myös täällä blogissani. ;-)


Kuinka tästä eteenpäin?


Karkkien pitäisi vahvojen huhujen mukaan saapua siihen meidän lähimpään Ikeaan aivan näillä näppäimillä. Nyt en tiedä, pitäisikö tässä pitää auto käynnissä ja keula valmiiksi kohti Ikeaa. No, ehkä se riittää, että lähden sitten vain renkaat ulvoen pihasta, kun kuulen karkkien saapuneen.

Näihin sokerinhuuruisiin unelmiin päätän raporttini täältä tähän ja sanon teille hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!


PS. Mitenkäs on Yhdysvaltain muiden osavaltioiden laita? Ovatko Ikean irtokarkit rantautuneet jo teillekin?

5 kommenttia:

 1. Virginian ainokaisen Ikean karkkitilanteen kartoitus päättynyt tuloksettomana! Otin lisäksi hakuun varalta myös lähiosavaltioiden Ikeat, mutta kovin kitsaasti löytyy tietoa tästä kuumottavasta mahdollisuudesta. Voipi olla, että vielä vierailua pukkaa lähiaikoina myymälään tai pariin, koska eivät VÄLTTÄMÄTTÄ ole ehtineet vielä asiaa mainostamaan. Olisihan se mahtavaa päästä pitkästä aikaa kunnollisille karkkiapajoille lukuisten pettymykseen johtaneiden (toiveikkaiden ja ennakkoluulottomien) karkkikokeilujen jälkeen. Kiitos Kaisa tästä toivoa herättävästä uutisesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mari, toivottavasti tämä onni ja autuus tavoittaa myös teidät siellä itärannikolla! Onneksi et ole menettänyt toivoasi, sillä tuostapilkistää ajatus, että lähiaikoina teillä "saattaisi" tulla käyntiä ihan vaikka noin niinku naapuriosavaltion puolella. Ja totta, eivät VÄLTTÄMÄTTÄ ole kaiken muun kiireen keskellä ehtineet asiaa kovin mainostamaan. Ja eikös siellä ollut kovat helteetkin? Sekin on voinut ikealaisten päitä sekoittaa. Pidä siis toivon kipinä tulessa! Jee! :-)

   Niin ja onhan se sitten yksi hyvä syy lisää tulla visiteeraamaan Kaliforniassa, jos siellä Virginiassa ei tälle herkulle heti kohta herätä! ;-)

   Poista
  2. Joo eletään toivossa :) Ja saapas nähdä ehtitäänkö sinne vierailulle ennen kotiin lähtöä parin kuukauden päästä, ois kyllä ihanaa tulla käymään.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hi hii. Täällä me hullut suomalaiset ajamme vaikka mailitolkulla saadaksemme OIKEITA karkkeja. Kun nyt vain tulisi tuohon meidän lähi-Ikeaankin ja vähän äkkiä ne namuset! :-D

   Poista