perjantai 13. tammikuuta 2017

Vuonna 2017 comebackin tekee...

No niinhän siinä kävi, että jouduin vielä menemään lääkärin pakeille näyttämään omia "Bolivian tuliaisiani": kaksi niin isoa, epämääräistä ja pahannäköistä ötökän puremaa jalassa. Mutta huoh, vahvalla voiteella ja uudella antihistamiinilla tästä taidetaan selvitä eli no worries, kyllä tästä henkiin jäädään. Tuli siis vaihteeksi apteekkireissu, jolloin törmäsin tähän amerikkalaistakin amerikkalaisempaan comeback-tuotteeseen. 

Apteekissa minun piti ihan pyörähtää takaisin kylmäkaapille, kun silmiini osui Pepsi-pullo, jonka sisältö olikin kirkasta, läpinäkyvää nestettä. Joo-o, oikein minä näin. Kyseessä oli Crystal Pepsi eli "kristallinkirkasta" kolajuomaa. Jos siis viime postauksessa kerroin vähän kokasta, niin nyt puhutaan kolasta, Pepsi-kolasta. 

Nopealla haulla selvisi, että tätä kirkasta Crystal Pepsiä on valmistettu ensimmäisen kerran vuosina 1992 ja -93. Juomaa jäätiin kaipaamaan, sillä vuonna 2015 sen palauttamiseksi järjestettiin oikein nettikampanja. Ehkäpä tämän seurauksena saman vuoden joulukuussa Pepsi järjesti 2-päiväisen arvonnan Crystal Pepsin faneille. Arvonnassa oli mahdollisuus voittaa yksi 13 000:sta six-packista Crystal Pepsiä. 

Vuonna 2016 oli kirkkaan kolajuoman toisen paluun vuoro, jolloin se tuli Kanadan ja Yhdysvaltojen kauppoihin syksyllä. Ja vuoden 2016 lopussa valmistajansa PepsiCo ilmoitti, että Crystal Pepsi tekee kolmannen paluun markkinoille vuonna 2017. Ja tässä sitä nyt ollaan, hypistelemässä pulloa kirkasta Pepsiä:
Tietääkseni tätä ei ole saatavissa Suomesta.

Jos juomaa olisi ollut meidän apteekissa sokerittomana, olisin kyllä piruuttani ostanut. Olisi päässyt vertailemaan, kuinka paljon silmien havainnoima näky vaikuttaa itse makuelämykseen. Eli miltä tuntuisikaan juoda Spriten näköistä juomaa, joka maistuukin kolalle. Tulisiko tunne, että kumpi huijaa, suu vai silmät? Saa nähdä kasvaako uteliaisuus ja koe pitää sittenkin toteuttaa tuolla sokeroidulla tuotteella...

Ei mulla tällä kertaa muuta. Hei, se on yhtä kuin hello, hi ja halipatsuippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti